NK Jeugd Zelhem 17-05-14

Yoehoe! Eerste geworden. Eindelijk weer op 1! En met goede punten. Pff, dat is lekker zeg. Mooi weer, mooie baan, moeilijke non-stops. Ja, dat is mijn wedstrijd! En Mike was top! Bedankt Mike!

ONK Sleen 11-05-14

Zondag jl. heb ik meegedaan aan het ONK (senioren). Heel veel regen! Uiteraard met de camper van Como Campers (kwam dus goed uit). Bij het inrijden bleef het gas hangen, maar samen met Mike snel weer hersteld. Ik startte zwak, maar in ronde 3 ging het echt goed (slechts 8 strafpunten). Eind was weer minder. Uiteindelijk als vijfde geƫindigd. Teleurstellend. Maar ik hou me vast aan het feit dat nr. 2 t/m 5 wel heel dicht bijelkaar lagen qua strafpunten. Volgend weekend weer knallen in Zelhem! Zin in!!!

Sponsors, bedankt!!!!!

De kleding is gereed met alle logo’s van de sponsors! Super blij mee!!! Het is heel mooi geworden. Trialbroek, shirt en jas zijn bedrukt voor Mike (assistent), pap (Erik) en mijzelf. Dus PM Trials, Como Campers, BMW Simako-BDM, Paquance, Axent Reclame, Alex van den Broek en Van den Top Rijopleidingen… ontzettend bedankt voor jullie bijdrage!!!